Škoda Superb 2017

Škoda Superb 2017 u našoj rent a car agenciji

U našem rent a car salonu za vaše potrebe možete iznajmiti Škodu Superb 2017. Ovaj automobil svakako ima čim da se pohvali, a izuzetan je za porodična putovanja, kao i za poslovna. Pokazao se odličan i u gradskim i prigradskim uslovima, te vam nudimo kratki opis performansi ovog automobila, kako biste se lakše mogli odlučiti koji automobil iznajmiti u našem rent a car salonu Branković.

Škoda Superb je automobil koji se izuzetno pokazao na svim testnim vožnjama. Prije svega, ima izuzetan dizajn koji odiše elegancijom i prefinjenošću. Škodini dizajneri su u ovom segmentu uradili vrhunski posao i od jedne prosječne limuzine u pogledu estetike, stvorili poželjan model.

Dizajneri su uspjeli da smanje ukupnu težinu automobila za čak sedamdeset i pet kilograma. I prethodni model je imao dosta prostora u putničkoj kabini, ali sada se Škoda Superb može pohvaliti povećanim prtljažnim dijelom za cijelih 60 litara. To je dodatni plus ako se odlučite iznajmiti ovaj automobil.

Na otvorenim putevima, auto-putevima i sporednim putevima, Škoda Superb se ponaša suvereno, i zadovoljava prohtjeve i najosjetljivijih vozača i putnika. Pod punim gasom Škoda Superb pokazuje elegantnu snagu i stabilnost.

Oprema koja je ugrađena u Škodu Superb je svakako zadovoljstvo i putnika i vozača (ksenon farovi, sistem za navođenje parkiranja, ambijentalno osvjetljenje u kabini, klima, …). Dakle i valjski dio i unutrašnji dio Škode Superb je napravljen da ugodi vozaču i putnicima. Zbog toga smo sigurni da se nećete pokajati ako upravo u našem salonu Rent a car Banja Luka – Branković odaberete upravo ovaj model za vaše putovanje.

Već smo naglasili da je ovaj automobil izuzetan za porodične izlete, zbog udobnosti, prostora i svih ostalih performansi koje nudi. Takođe, neće vas osramotiti i ako ga izaberete za vaše poslovno putovanje.

Rent a car Banja Luka – Branković vam omogućava da preko naše stranice samo jednim klikom rezervišete i iznajmite ovaj automobil, ali nas možete i pozvati ili posjetiti da se na licu mjesta uvjerite u savršenstvo Škode Superb.