Rent a car Banja Luka – Citroen C3

Rent a car Banja Luka – Citroen C3

Ovo unikatno i inspirativno vozilo je svakako naša preporuka za iznajmljivanje u rent a car Banja Luka Branković. Citroen C3 je  jedno od jedinstvenijih automobila po svom izgledu, a odlikuju ga lakoća upravljanja i provjerena francuska udobnost.

Citroen C3 je, u pogledu udobnosti, zaista podigao ljestvicu kvaliteta sa svojim Advanced Comfort sjedalima. A osim toga, opremljen je sa sistemima za pomoć pri vožnji, i to dvanaest sistema. To ga svrstava na vodeće mjesto u kategoriji ovakvih vozila.

Svaka vožnja u ovom automobilu je zaista uživanje. Pomenutih dvanaest sistema za asistenciju pri vožnji, čine da se u njemu osjećate sigurno i bezbrižno, omogućava vam da lakše manevrišete u prostoru, te vas upozoravaju na potencijalne saobraćajne nesreće.

Što se dizajna tiče, Citroen C3 je okrenuo naglavačke sve stereotipe, jer je njegov stil potpuno jedinstven i upečatljiv. Odvažnim stilskim odrednicama prednjeg dijela priklanjaju se i moderna led svjetla, aluminijumske felne od šesnaest i sedamnaest inča.

Kabina je opremljena sa konvencionalnom instrument tablom, ekran na dodir koji je pozicioniran nešto niže, i sa otvorima za ventilaciju. Od dodatnih „igrački“ Citroen C3 se može pohvaliti modernim GPS sistemom, te kamere, prednje i zadnje koje snimaju stanje pod širokim uglovima. Kabina u kojoj ćete se, svakako, osjećati, kao kod kuće, udobno i opušteno.

Poseban i zanimljiv je Airbump sistem, koji štiti vozilo od svakodnevnih oštećenja, a utiču na njegov robusniji izgled. Airbump sistem je napravljen od šest vazdušnih komora, koje su smještene pri dnu vrata, jer je taj dio automobila najizloženiji oštećenjima u gradskoj vožnji. Stilski su komore obrađene obrubima i bojom.

Pogon je opremljen modernim i ekonomičnim motorom, benzinskim ili dizelskim.

Prtljažni prostor je prostran, te je ovaj automobil pogodan i za porodice sa djecom, kao i za poslovna putovanja.

Da biste se uvjerili da je sve gore napisano istina, predlažemo vam da posjetite rent a car Banja Luka Branković , te da iznajmite ovaj poseban automobil i uživate u vašem putovanju.