Renault TALISMAN

Novi Renault TALISMAN u našoj rent a car agenciji

U današnje vrijeme rent a car usluga nije luksuz, već potreba. U slučaju da vam treba dobar, pouzdan i udoban automobil, ako ne želite da se vozite međugradskim i gradskim prevozom, ako vam automobil treba za poslovno putovanje, ili za izlet, rent a car Banjaluka Branković je pravi izbor za ispunjenje vaših potreba i zahtjeva.

U ponudi rent a car Branković ima automobile različitih tipova i klasa, kako bismo zadovoljili i zahtjeve najizbirljivijih klijenata. Ako želite udobnost i sigurnost, biraćete iz ponude naših automobila.

Upravo jedan od takvih automobila je i Renault Talisman. Ovdje ćemo vam predstaviti sve prednosti ove udobne limuzine. Gdje god da vozite ovaj automobil, na  raličitim putevima, u različitim vremenskim uslovima, brzo ili polako, ističu se njegove najbolje osobine, a to su prije svih udobnost i sigurnost. Zbog toga smo mi, u rent a car Branković, odlučili da uvrstimo ovaj savršeni automobil u svoju ponudu.

Na prvi pogled na ovaj automobil uočićete njegov savršen sportski izgled, ali sa daškom eleganicije. Međutim, pravo zadovoljsto osjetićete tek kada otvorite vrata i razgledate njegovu savršenu unutrašnjost. Unutrašnjost je moderna i atraktivna, ali prije svega zrači udobnošću. Sve komande su nadohvat ruke, u vidu displeja. Nakon što sjednete u Reno Talisman, prvo ćete morati prilagoditi sjedište i bićete zadovoljnim brojnim opcijama za to, kao i grijačima sjedišta. Vožnja u rikverc je prelagana, ako pratite displej ispred sebe. Ovaj automobil posjeduje svu moguću opremu i „gedžete“ koji će vas sigurno ostaviti bez daha. Vaša vožnja će se pretvoriti u nezaboravnu avanturu. Iako nije pred viđen za vožnju van ceste, ipak, ovaj automobil se odlično ponaša i u tim uslovima. U rent a car Branković vodimo računa i o kvaliteti guma, pa je provod u zimskim i u ljetnjim uslovima, zagarantovan.

Reno talisman možete iznajmiti u našem rent a car servisu u Banjaluci i za poslovno i za porodično putovanje. Četiri odrasle osobe mogu komforno da se voze u Renou Talisman, a prtljažnik sa oko 600 litara zapremine, dozvoljava nošenje dosta prtljaga na put, bez opterećenja glavne kabine.

Dođite u naš rent a car salon u Banjaluci, i uvjerite se da je ovaj ljepotan pravi izbor za vaše putovanje. Obećavamo vam da ćete se zaljubiti na prvi pogled.