Najam vozila Banja Luka

Pojam RENT A CAR podrazumijeva iznajmljivanje automobila ili neke druge vrste vozila na određeni vremenski period. Može biti u pitanju nekoliko sati, nekoliko dana, ili čak, nekoliko mjeseci.

Rent a car – informacije koje su vam potrebne prije iznajmljivanja

Vozilo je najbolje i najsigurnije iznajmiti kod registrovane agencije koja se bavi rent a car uslugama. Uvijek birajte provjereno, a naša rent a car agencija je agencija kojoj su sigurnost i pouzdanost imperativ.

Sama procedura iznajmljivanja automobila u rent a car agenciji je vrlo jednostavana i brza. Idete u predstavništvo rent a car agencije, odaberete vozilo koje odgovara vašim potrebama, date vozačku dozvolu na uvid, ličnu kartu ili pasoš. Naravno, vozilo možete rezervisati i telefonom ili putem interneta. Nakon završetka korištenja, vozilo se vraća na adresi gde se nalazi naša rent a car agencija.

Nepisano pravilo je da se auto iznajmljuje sa punim rezervoarom a klijent je obavezan da vrati auto sa punim rezervoarom. Nakon potrošenog uračunatog goriva, korisnik sam obezbjeđuje dodatno potrebno gorivo.

Konkurencija na tržištu rent a car agencija je velika. Zbog toga svaka agencija vodi računa o kvalitetu vozila koje posjeduje. Uglavnom su u ponudi najnoviji modeli, različitih performansi (manuelni mjenjač, automatik, sa kompletnom pratećom opremom, veći i manji automobili, „benzinci“ i „dizelaši“ i slično). Rent a car agencija Branković je i tu na visini zadatka, jer posjedujemo različite modele i vrste vozila, i zadovoljićemo ukuse najzahtjevnijih klijenata. Kod nas iznajmiti automobil, zapravo znači iznajmiti sigurnost i komfor.

Prednosti rent a car- a su bezbrojne. Prije svega, mogućnost izbora: ako vam treba manji auto za gradsku vožnju, ili terensko vozilo za odlazak u planinsko selo, ili, možda putujete sa gomilom prijatelja, pa vam je potreban veliki auto. Možda želite da se vozite u novom autu, koje je nedostižno vašem budžetu. Šta god da izaberete, sigurnost je najbitnija, i zato su naša vozila redovno servisirana.

Rent a car nema mane. Jedina mana koje se možemo sjetiti je ta da to nije vaše auto i da, ma koliko vam se dopada, morate da ga vratite.

Rent a car vam dakle pruža slobodu raspolaganja sopstvenim vremenom, a danas je vrijeme novac, pa nemojte da ga rasipate na sve strane.

Dođite u rent a car Branković, izaberite najbolje vozilo za sebe i svoje potrebe.