Iznajmljivanje vozila Banja Luka

Iznajmljivanje vozila Banja Luka

Profesionalnim odnosom, pouzdanošću, pristupačnim cijenama i kvalitetnom uslugom u dosadašnjem periodu smo uslužili veliki broj zadovoljnih klijenata sa prostora zemalja našeg okruženja. Kroz godine predanog rada smo se profilisali kao kompanija sa širokim spektrom vozila, odnosno vozila male, srednje i više kategorije, a danas brojimo vozni park sa oko 20 vozila raznih mogućnosti.

Našim klijentima smo u prilici ponuditi različite vrste vozila: sa dvoje ili četvero vrata, zatim karavan i limuzine, vozila sa kukom i bez, vozila sa sedam mjesta, osam mjesta, kao i vozila sa devet mjesta (8+1).
Riječ je o vozilima koja posjeduju klima uređaje i koja zbog svoje veoma male potrošnje goriva (diesel) zadovoljavaju i klijente koji nisu u mogućnosti da se izlažu velikim troškovima.
Sva vozila BRANKOVIĆ Rent a car Agencije podliježu tehničkoj kontroli i pregledu, a sve u cilju povećanja sigurnosti naših klijenata.

Budući da je cilj naše Rent a car Agencije zadovoljan korisnik koji nam se uvijek vraća, trudimo se da svakom našem klijentu obezbijedimo usluge po najvišim svjetskim standardima, bilo da su potrebe privatnog ili poslovnog karaktera i to po najnižim cijenama.
Važno je da istaknemo da za potrebe klijenata vršimo usluge dovoza vozila na kućnu adresu, kao i na bilo koji aerodrom u regionu po veoma pristupačnim cijenama. Iznajmljivanje vozila Bnaja Luka